Om Fru Hyes fodpleje

Fru Hyes fodpleje er beliggende i Vemmelev med gode parkeringsmuligheder samt busforbindelser fra Korsør og Slagelse. Vi er 2 selvstændige fodplejere i samme hus og nyder godt af at kunne have faglig sparring med hinanden, samt give hinanden en hjælpende hånd.

Jeg er uddannet lægeeksamineret klinisk fodplejer i foråret 2022 fra uddannelsesstedet Innowell i Hjallerup. Herudover har jeg en bred pædagogisk baggrund med 25 års erfaring indenfor almenområdet samt personer med autisme.

Som lægeeksamineret klinisk fodplejer er man uddannet i hele kroppens anatomi, samt sygdomslære med særlig fokus på diabetes osv.

Jeg er medlem af dansk behandler forbund samt RAB-godkendt, hvilket betyder” RAB er en forkortelse for “Registreret Alternativ Behandler” og er en titel der beviser både kvalitet og sikkerhed for de, som bliver godkendt. Titlen beviser at man som behandler er autoriseret.

Jeg tilbyder forskellige former for fodbehandlinger, som henvender sig til alle aldre lige fra helt unge til ældre. Mødre på barsel er velkomne til at tage deres nyfødte med.

Vigtigt!
Af hensyn til smitterisiko for andre, er det vigtigt at du ikke medbringer syge børn/børnebørn, få i stedet tiden flyttet til en anden dag.

Åbningstider
Klinikken har fleksible åbningstider, dvs. åben aften og lørdage efter aftale. Klinikken har aldrig åbent søn- og helligdage.

Tilskud
Der ydes ikke tilskud fra det offentlige, samt fra sygesikringen Danmark.

Betaling
Betaling foregår med kontantbetaling, bankoverførelse eller mobilepay. Ved udeblivelse uden afbud opkræves et gebyr på 200 kr.

Tidsbestilling på enten telefon/sms på 21734310, Messenger via min Facebookside eller på hyejensen@outlook.dk

Glæder mig til at give dig en professionel behandling af dine fødder, mens du nyder en kop kaffe/the.

 

Vi ses i klinikken!